Novi Sad
01.11.2010.
20:33 > 06:38
Savez samostalnih sindikata Srbije sutra će odlučiti da li će započeti sa prikupljanjem  potpisa za smenu Vlade, što zavisi od današnjih pregovora Vlade i MMF-a.
  • VJ

    01.11.2010 21:58
    Drugim recima - ako uzmu jos jedan kredit, onda nema strajkova? Iliti, ako jos vise zaduze nasu decu, onda ce biti sve u redu?
  • 01.11.2010 21:25
    Bit ce onako kako kaze MMF jer tako mora biti,sindikalne vodje su ranije trebali biti ovako uporni a ne sada,mozda su istrosili svoju gotovinu pa hajd sada da zarade platu...inace ako MMF odlucuje sto je opet normalni /drzava nam je u potpunom kolapsu bez ijednog sopstvenog dinara/ sto onda ne bi raspustili 250 djabalebarosa i neradnika iz poslanickih klupa koji nista ne odlucuju i pustili da nam 80-tak iz MMF-a sedne na njihva mesta i vode drzavu...mislim da bi ilo svima bolje,jer i ovako vlast nista ne odlucuje osim sto stvarahalabuku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna